Over ons

wie we zijn

OVER ONS

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij Maric bvba vond Greet Nelissen het tijd om haar eigen zaak op te starten. Zo ontstond Bouwonderneming Maric bvba met Greet Nelissen aan het roer.

Het kantoor was vroeger gevestigd te Beverst, Bilzen, maar verhuisde in mei 2017 naar het industrieterrein te Hoeselt. De firma legt zich toe op het bouwen van volledig afgewerkte woningen met duurzame materialen.

Met ruim vijftien jaar ervaring in de sector richtte Greet Nelissen in 2011 haar eigen bouwbedrijf op, gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Eind oktober 2018 vervoegde Martine Vandevoordt de firma als all-round medewerkster. Bouwonderneming Maric staat voor correcte prijzen, een persoonlijke aanpak en maximale klantentevredenheid.

Sleutelklaar | De kortste weg naar uw onroerend goed gaat via ons.

Bij Bouwonderneming Maric geniet u van alle voordelen van een sleutel-op-deur concept, zonder de nadelen. “Geen standaardplannen of beperkte materialenkeuze hier,” benadrukt Greet Nelissen. “Alles is mogelijk, van klassiek tot hedendaags en modern.

We proberen de klant zo goed mogelijk op voorhand te informeren, zodat ze niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Bovendien verzorg ik alle werfbezoeken persoonlijk en blijf ik gedurende heel het traject hun vaste aanspreekpunt.”

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker