Algemene woningbouw

ALGEMENE WONINGBOUW

Bouwonderneming Maric heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van volledig afgewerkte woningen.

De tevredenheid van de klant staat bij ons altijd centraal. Daarom garanderen wij u:

een woning op uw maat

binnen uw budget

met de afgesproken kwaliteitsvolle materialen

binnen de voorop vastgelegde termijn

Ons vaste team zorgt voor een professionele en gepersonaliseerde begeleiding. 

Doorheen het hele bouwproces krijgt u te maken met dezelfde mensen, zodat de service naar u toe vlotter en aangenamer kan verlopen.

Een huis naar uw dromen en toch passend in uw budget

Onder de link woningbouw vindt u een aantal foto's van reeds gerealiseerde woningen. Aan de hand van deze fotos kan u zich mogelijk reeds een beeld vormen van hoe u uw toekomstige woning graag had gerealiseerd. Tijdens een aantal persoonlijke gesprekken kunnen wij dan verder nagaan wat uw specifieke wensen zijn.

Voorstelling voorontwerp

Al deze voorkeuren worden door ons samengebracht in een gepersonaliseerd voorontwerp met een lastenboek en bijbehorend kostenplaatje. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In het lastenboek kan u terugvinden welke de kwaliteitsvolle materialen zijn die in uw woning verwerkt worden.

Uitwerken bouwplannen

Na goedkeuring van het voorontwerp en lastenboek worden de definitieve bouwplannen in samenspraak met een architect uitgewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met alle van toepassing zijnde wettelijke bepalingen en normen.

Bouwfase

De volledige planning en uitvoering van de bouwwerken wordt door ons georganiseerd en gecoördineerd, zonder kopzorgen voor u. Wij begeleiden u doorheen het gehele bouwproces: bij het aanvragen van de nutsleidingen, bij de materialenkeuzes van ruwbouwmaterialen tot binnenafwerking en staan u met professionele raad bij in de besluitvorming.

Uw woning volledig afgewerkt

Binnen de vooropgestelde termijn werken wij uw woning volledig af met de afgesproken materialen. Met oog voor detail zorgen wij dat uw woonst klaar is om in te huizen.

Hoe kunnen wij u ​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in project development. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker