Diensten

Wat we doen

DIENSTEN

Algemene woningbouw

Bouwonderneming Maric heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van volledig afgewerkte woningen.
We bieden het sleutel-op-de-deur concept aan, waarmee we bouwen volgens de wensen van de klant.

Projectbouw

De appartementsbouw en projectontwikkeling in woningbouw zit al enkele jaren in de lift.​​​​​

Aangezien wij zorgen voor de volledige realisatie van onze projecten in eigen beheer en tevens ook instaan voor de promotie en verkoop hiervan, zult u merken dat zulks gebeurt aan uiterst scherpe prijzen.

Bouwcoördinatie

Bouwcoördinatie is een dienst waarbij wij als professionele coördinator alle aspecten van een bouwproject beheren.
Dit omvat meestal het plannen, budgetteren, organiseren, instructie geven en opvolgen van alle aspecten van een bouwproject, van het begin tot het einde.

We zijn er om te zorgen dat alle verschillende componenten van het bouwproject op schema lopen, binnen het budget blijven en voldoen aan de verwachte kwaliteitsnormen. We fungeren hier als communicatiebrug tussen alle betrokken partijen, zoals architecten, ingenieurs, aannemers, leveranciers, en de klant.

Het doel van bouwcoördinatie is om het bouwproject zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen, en om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Totaalrenovaties

Deze woning werd bijvoorbeeld volledig tot op de ruwbouw gestript. De oude veranda werd afgebroken en maakte plaats voor een nieuwe, strakke bijbouw waar zich keuken, eethoek en berging in bevinden. Het buitenschrijnwerk en alle technieken werden vervangen. Zo werd deze woning dan ook voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen om aan alle energetische eisen te voldoen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker