Van klassiek tot modern: Bouwen op maat met Bouwonderneming Maric


Ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat jouw droomwoning kan realiseren, van klassiek tot modern? Zoek niet verder dan Bouwonderneming Maric, jouw partner in bouwprojecten. Ons bedrijf, gevestigd in Limburg, België, is gespecialiseerd in particuliere woningbouw en we hebben meer dan 27 jaar ervaring in de sector.

Bij Bouwonderneming Maric begrijpen we dat elke klant uniek is en we willen ervoor zorgen dat jouw woning perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Daarom bieden we flexibiliteit en maatwerk, of je nu een klassieke, hedendaagse of moderne woning wilt bouwen. We werken samen met jou om het ontwerp en de materialen te kiezen die het beste bij jouw wensen passen.

Maar ons werk stopt niet bij alleen de bouw van je woning. We streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit en klanttevredenheid en zorgen voor een persoonlijke aanpak. Onze oprichtster, Greet Nelissen, zal persoonlijk voor de werfbezoeken zorgen en blijft gedurende het hele bouwproces jouw vaste aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en een soepele samenwerking.

Ons bouwbedrijf biedt verschillende diensten aan op het gebied van woningbouw en projectontwikkeling. Naast algemene woningbouw en projectbouw, doen we ook bouwcoördinatie en totaalrenovaties. Ons doel is om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Wil je meer informatie over onze diensten of geïnteresseerd in een bouwproject met Bouwonderneming Maric? Neem dan gerust contact met ons op via info@maricbvba.be of telefonisch via +32 89 50 17 03.

Contacteer Ons | Bouwonderneming Maric | Bouwbedrijf - Limburg

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in project development. Graag tot uw dienst.

ONTDEK MEER

 

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker