Bouwen met Bouwonderneming Maric: kwaliteit en klanttevredenheid


Bij Bouwonderneming Maric, uw partner in bouwprojecten, hechten we veel belang aan kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze woningen en projecten, en we streven ernaar om onze klanten een persoonlijke en professionele service te bieden.

Kwalitatief bouwen met Bouwonderneming Maric

Kwaliteit staat centraal bij Bouwonderneming Maric.  Onze woningen worden gebouwd met kwalitatieve materialen en we maken gebruik van energiezuinige systemen.

We maken ook gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Deze technologieën zorgen niet alleen voor minder CO2-uitstoot en energieverbruik, maar ook voor meer comfort in de woning.

Duurzame technieken geplaatst in een eengezinswoning.
Duurzame technieken geplaatst in een eengezinswoning.

Klanttevredenheid bij Bouwonderneming Maric

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bouwonderneming Maric. We willen onze klanten een persoonlijke en professionele service bieden, waarbij we niet alleen bouwen, maar ook meedenken met de klant. We hechten veel belang aan communicatie en willen onze klanten zo goed mogelijk informeren over het bouwproces.

Greet Nelissen, oprichtster van Bouwonderneming Maric, zorgt persoonlijk voor de werfbezoeken en blijft gedurende het hele bouwproces het vaste aanspreekpunt voor de klant. Zo ontstaat er een duidelijke communicatie en een soepele samenwerking tussen het bouwbedrijf en de klant.

Daarnaast bieden we onze klanten flexibiliteit en maatwerk. We passen ons aan de wensen en behoeften van de klant aan, of het nu gaat om een klassieke, hedendaagse of moderne woning. We streven ernaar om de bouwdroom van onze klanten te verwezenlijken en om hun bouwproces zo aangenaam mogelijk te maken.

Paredis zicht naar inkom.jpegSwennen_douche.jpgSwennen_binnendeur.jpg

Heeft u interesse in een bouwproject met Bouwonderneming Maric? Neem dan gerust contact met ons op via info@maricbvba.be of telefonisch via +32 89 50 17 03.

 

Contacteer Ons | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in project development. Graag tot uw dienst.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker