Bouwproject met Bouwonderneming Maric? Wij realiseren uw bouwdromen!


Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren bouwpartner voor uw volgende bouwproject? Zoek niet verder! Bouwonderneming Maric is uw ideale partner voor het realiseren van uw droomhuis. Ons bouwbedrijf werd opgericht in 2011 en onze zaakvoerster heeft zelf al 27 jaar ervaring in de sector. We zijn gespecialiseerd in particuliere woningbouw en bieden flexibiliteit en maatwerk, ongeacht of u een klassieke, hedendaagse of moderne woning wilt.

De voordelen van bouwen met Bouwonderneming Maric

Bij Bouwonderneming Maric hebben we maar één doel: het realiseren van de woning van uw dromen. Of u nu een volledig nieuwe woning wilt bouwen, een bestaand pand wilt renoveren of een groter project wilt realiseren, wij zorgen voor een vlot verloop van uw bouwproject. We hebben als bouwbedrijf onze expertise en jarenlange ervaring gebundeld om u een volledig afgewerkte woning te leveren, gebouwd met duurzame materialen en met de hoogste kwaliteit.

Onze diensten

Ons bouwbedrijf biedt verschillende diensten aan op het gebied van woningbouw en projectontwikkeling. Naast algemene woningbouw bieden we ook projectbouw, bouwcoördinatie en renovatiewerkzaamheden aan. Onze projectbouw omvat appartementsbouw en projectontwikkeling in de woningbouwsector. We zorgen voor de volledige realisatie van onze projecten, van promotie tot verkoop, tegen scherpe prijzen. Voor bouwcoördinatie kunt u ook bij ons terecht.

We hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak en klanttevredenheid. Daarom zorgt onze oprichtster en tevens zaakvoerster Greet Nelissen persoonlijk voor de werfbezoeken en blijft zij het vaste aanspreekpunt voor de klant gedurende het hele bouwproces. Zo zorgen wij voor een open communicatie en een soepele samenwerking.

Contacteer ons

Bouwonderneming Maric is gevestigd in Hoeselt, Limburg. U kunt ons bereiken via info@maricbvba.be of telefonisch op +32 89 50 17 03 voor meer informatie over onze diensten. Onze kantooruren: maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Contacteer Ons | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

Contacteer Ons | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in project development. Graag tot uw dienst.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker