Maak kennis met Greet Nelissen: het gezicht achter Bouwonderneming Maric


Bij Bouwonderneming Maric werken we met een vast team van bouwexperts en professionals. Het bedrijf werd opgericht door Greet Nelissen in 2011. Sindsdien heeft ze Bouwonderneming Maric geleid en uitgebouwd tot een toonaangevend bouwbedrijf in Limburg, België.

Wie is Greet Nelissen?

Greet Nelissen is een gepassioneerde en ervaren onderneemster in de bouwsector. Nadat ze 15 jaar voor een bouwbedrijf had gewerkt, besloot ze in 2011 om haar eigen bouwbedrijf, Bouwonderneming Maric, op te richten.

Het gezicht achter Bouwonderneming Maric

Greet Nelissen is het gezicht achter Bouwonderneming Maric. Ze is gedreven en gepassioneerd als het gaat om het realiseren van de bouwwensen van haar klanten. Met ruim 27 jaar ervaring in de bouwsector, heeft ze een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

De persoonlijke aanpak van Greet Nelissen

Bij Bouwonderneming Maric hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Greet Nelissen zorgt persoonlijk voor de werfbezoeken en blijft het vaste aanspreekpunt voor de klant gedurende het hele bouwproces. Dit zorgt voor een open communicatie en een soepele samenwerking tussen het bouwbedrijf en de klant.

De bouwfilosofie van Greet Nelissen

Greet Nelissen en Bouwonderneming Maric hebben een bouwfilosofie waarbij duurzaamheid, kwaliteit, en klanttevredenheid centraal staan. Het bedrijf bouwt volledig afgewerkte woningen met duurzame materialen, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Of het nu gaat om een klassieke, moderne of hedendaagse woning, Bouwonderneming Maric biedt flexibiliteit en maatwerk.

Contacteer Greet Nelissen

Wil je meer weten over Greet Nelissen en Bouwonderneming Maric? Of ben je op zoek naar een ervaren bouwbedrijf voor jouw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op via info@maricbvba.be of telefonisch via +32 89 50 17 03.

Contacteer Ons | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

Contacteer Ons | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in project development. Graag tot uw dienst.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker