Ontdek de unieke bouwprojecten van Bouwonderneming Maric


Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Limburg, België? Ontdek dan de unieke bouwprojecten van Bouwonderneming Maric. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de bouwsector zijn wij jouw partner bij uitstek voor al jouw bouwdromen.

Bouwen met kwaliteit en duurzaamheid

Bij Bouwonderneming Maric streven we naar hoogwaardige kwaliteit en klantentevredenheid. Onze volledig afgewerkte woningen worden gebouwd met duurzame materialen, zodat je kunt genieten van een woning die jarenlang meegaat. Of je nu een klassieke, hedendaagse of moderne woning wilt, wij bieden flexibiliteit en maatwerk om aan jouw wensen te voldoen.

Een persoonlijke aanpak

Als bouwbedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. Bij Bouwonderneming Maric zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent tijdens het hele bouwproces. Greet Nelissen, de oprichter van ons bedrijf, en medewerkster sinds 2018 Martine, zijn jouw vaste aanspreekpunt. Greet verzorgt ook persoonlijk de werfopvolging en staat quasi dagelijks in contact met alle onderaannemers. Dit zorgt voor duidelijke communicatie en een soepele samenwerking.

Onze diensten

Bij Bouwonderneming Maric bieden we een breed scala aan diensten aan op het gebied van woningbouw en projectontwikkeling zoals:

  • Algemene woningbouw: Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om volledig afgewerkte woningen te bouwen, waarbij de tevredenheid van de klant altijd centraal staat.
  • Projectbouw: We zijn ook actief in appartementsbouw en projectontwikkeling. We zorgen voor de volledige realisatie van onze projecten, van ontwikkeling, promotie tot verkoop.
  • Bouwcoördinatie: Naast woningbouw en projectontwikkeling bieden we ook de mogelijkheid tot bouwcoördinatie aan.
  • Renovatiewerken: Zowel voor grote totaalrenovaties, alsook voor kleinere renovatiewerken kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om het heropbouwen van een volledig gestripte woning, het bijbouwen van een leefruimte of keuken of het renoveren van een badkamer, wij zorgen voor een professionele uitvoering.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je geïnteresseerd in een bouwproject met Bouwonderneming Maric? Neem dan gerust contact met ons op via info@maricbvba.be of telefonisch via +32 89 50 17 03. Wij staan klaar om je te helpen met al jouw bouwbehoeften.

Algemene woningbouw | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

Algemene woningbouw | Maric Bouwonderneming | Bouwbedrijf - Limburg

Bouwonderneming Maric heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van volledig afgewerkte woningen.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker