VERKOCHT: appartement met 3 slaapkamers te Beverst


Appartement 1.2 is een luxueus afgewerkt duplexappartement van maar liefst 150 m². Op de leefverdieping beschikt u over een inkomhal met apart toilet, ruime berging en een woonvertrek met zithoek, eethoek en gedeeltelijk open keuken dat zich uitstrekt van aan de voorgevel tot het terras aan de achterzijde (23m²).


  • Residentie "Het Holt" ligt op wandelafstand van het centrum van Beverst. Bovendien is het uitstekend verbonden met alle nabije stedelijke centra. Het centrum van Bilzen bevindt zich op 5 minuten met de wagen, Hasselt, Genk en Tongeren bevinden zich op 15 minuten met de wagen. Ook de E313 ligt op slechts 5 minuten rijden. 
  • De appartementen worden opgetrokken in een mooie architectuur met hoogwaardige materialen. Het ontwerp vormt een harmonieus geheel en er werd rekening gehouden met de karakteristieke landschappelijke en ruimtelijke context. Achter het gebouw wordt er een mooie tuin aangelegd. 
  • De tuin is voor iedereen toegankelijk, wat bijdraagt tot een aangenaam sociaal contact met de andere bewoners. 
  • Aan beide zijden zijn grote glaspartijen voorzien, waardoor deze woonverdieping baadt in het licht en nog ruimer lijkt. 
  • De duplexverdieping biedt 3 ruime slaapkamers, badkamer met bad/douche-combinatie en badkamermeubel en een apart toilet. 
  • Er is tevens een bruikbare zolder, bereikbaar via een zolderluik met ladder. 
  • Bij het ontwerp werd er rekening gehouden met de optimale indeling van de ruimtes zodat u kan genieten van een zeer hoog wooncomfort. 
  • Badkamer en keuken worden volledig ingericht naar smaak van de koper met kwalitatief hoogstaande materialen. 
  • Eveneens de andere afwerkingsmaterialen zijn te kiezen uit een zeer ruim assortiment van hoogstaande kwaliteit. 
  • Bovendien is er per appartement een staanplaats in de achterliggende tuin in de prijs inbegrepen. Aankoop van een tweede standplaats is mogelijk
De prijs bedraagt € 223 000 en is excl. 21% BTW op de gebouwenwaarde, 10% registratie op de grondwaarde en notariskosten. De aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen zijn inbegrepen in de aankoopprijs. Voor een exacte prijsberekening kan u via info@maricbvba.be of telefonisch via 089/501703 bij ons terecht.

De werken van fase 2 zijn reeds gestart in het najaar van 2018, zodat het appartement instapklaar zal zijn tegen het einde van 2019.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker