Residentie "Het Holt" in Beverst


Residentie "Het Holt" ligt op wandelafstand van het centrum van Beverst.

De leefvertrekken en terrassen situeren zich aan de achterzijde van het gebouw met uitzicht op de mooi aangelegde tuin. Op die manier is uw rust en woonkwaliteit verzekerd. 

Uw appartement is bovendien uitstekend verbonden met alle nabije stedelijke centra. Het centrum van Bilzen bevindt zich op 5 minuten met de wagen, Hasselt, Genk en Tongeren bevinden zich op 15 minuten met de wagen. Ook de E313 ligt op slechts 5 minuten rijden, zodat verdere verplaatsingen geen probleem vormen. 

Residentie "Het Holt" wordt opgetrokken in een mooie architectuur met hoogwaardige materialen. We hebben ervoor gekozen om elke blok van telkens 4 appartementen een ander uitzicht te geven, zodanig dat het qua uitstraling 3 verschillende entiteiten lijken. Toch passen ze harmonieus bij elkaar en bij de omgeving en werd er rekening gehouden met de karakteristieke landschappelijke en ruimtelijke context. 

Achter het gebouw wordt er een mooie tuin aangelegd met voor elk appartement minstens 1 staanplaats. De tuin is voor iedereen toegankelijk, wat bijdraagt tot een aangenaam sociaal contact met de andere bewoners. 

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker