Algemene woningbouw


Bouwonderneming Maric heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van volledig afgewerkte woningen. De tevredenheid van de klant staat bij ons altijd centraal. Daarom garanderen wij u:
  • een woning op uw maat
  • binnen uw budget
  • met de afgesproken kwaliteitsvolle materialen
  • binnen de voorop vastgelegde termijn.
Ons vaste team zorgt voor een professionele en gepersonaliseerde begeleiding. Doorheen het hele bouwproces krijgt u te maken met dezelfde mensen, zodat de service naar u toe vlotter en aangenamer kan verlopen.

  1. Een huis naar uw dromen en toch passend in uw budget | Onder de link woningbouw vindt u een aantal foto's van reeds gerealiseerde woningen. Aan de hand van deze fotos kan u zich mogelijk reeds een beeld vormen van hoe u uw toekomstige woning graag had gerealiseerd. Tijdens een aantal persoonlijke gesprekken kunnen wij dan verder nagaan wat uw specifieke wensen zijn.
  2. Voorstelling voorontwerp | Al deze voorkeuren worden door ons samengebracht in een gepersonaliseerd voorontwerp met een lastenboek en bijbehorend kostenplaatje, zelfs de architektkosten zijn inbegrepen. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U weet exact wat de kostprijs is, en welke de kwaliteitsvolle materialen zijn die in uw woning verwerkt worden. Deze voorbereidingsfase gebeurt volledig kosteloos en zonder enige verplichting.
  3. Uitwerken bouwplannen | Na goedkeuring van het voorontwerp en lastenboek worden de definitieve bouwplannen in samenspraak met de architect uitgewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met alle van toepassing zijnde wettelijke bepalingen en normen.
  4. Bouwfase | De volledige planning en uitvoering van de bouwwerken wordt door ons georganiseerd en gecoordineerd, zonder kopzorgen voor u. Wij begeleiden u doorheen het gehele bouwproces: bij het aanvragen van de nutsleidingen, bij de materialenkeuzes van ruwbouwmaterialen tot binnenafwerking en staan u met professionele raad bij in de besluitvorming. Prijsherzieningen komen slechts voor bij keuze van andere materialen dan in het lastenboek vervat, en mits uw schriftelijk akkoord.
  5. Uw woning volledig afgewerkt | Binnen de vooropgestelde termijn werken wij uw woning volledig af met de afgesproken materialen. Met oog voor detail zorgen wij dat uw woonst klaar is om in te huizen.
Een hoge klantentevredenheid is de kroon op ons werk

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker

Hoe kunnen wij u ​​helpen?

U kunt rekenen op onze professionele service, creativiteit, onze expertise en jarenlange ervaring in projectbouw. Graag tot uw dienst.

CONTACTEER ONS

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In DE Kijker